Yhteiskäyttölaitteet

  • Antibakteeriset kalvot
  • Sinisen valonsuoja
  • Tietoturvasuojat

Kalvon pinta estää naarmuuntumista sekä sormenjälkien syntymistä. Kalvo on helppo asentaa ja vaihtaa tarvittaessa jättämättä jälkiä laitteeseen.

Laite on bakteeri-infektion lähde

Laitteen näyttö voi olla bakteeri-infektion lähde. Laite saattaa näyttää puhtaalta, mutta bakteereja siirtyy päivittäin näytöille, jolloin niissä voi olla enemmän bakteereita kuin keskimäärin wc-istuimessa. Sormiesi välityksellä tai laitteen suoraan kosketuksella ihon kanssa nämä bakteerit voivat siirtyä ihollesi, suuhun tai nenääsi.

Miten antibakteerinen teknologia toimii

Kalvomme sisältää antibakteerisia aineita näytön suojan ulommalla kerroksella joka tappaa bakteerit näytöltä. Nämä aktiiviset metallioksidiaineet ovat vaarattomia ihmiskeholle, mutta ovat tappavia bakteereille.

Tämä antibakteerinen kerros on myös liuotinkestävä, jolloin antibakteerinen vaikutus pysyy vaikeissa ympäristöissä.

Kalvon on testannut Saksan hallituksen akkreditoidulla laboratoriolla Nürnbergin Quality Labs BT GmbH antimikrobisen standardin ISO 22196 mukaisesti.


  • Saatavilla kaikkiin koskeutusnäytöllisiin yhteiskäyttölaiteisiin kuten vuoropalvelujärjestelmät, pankki- ja peliautomaatit, lippuautomaatit. Estämään bakteerien leviämisen sekä pitämään laitteet suojattuna.
  • Antibakteerinen kalvo antaa lisäsuojan bakteriatartuntoja vastaan tappamalla bakteerit niiden koskettaessa kalvon pintaa.
  • Antibakteerinen suojamme on valmistettu ja testattu riippumattoman laboratorion toimesta euroopassa ISO 22196 / JIS Z 2801 standardin mukaisesti.
  • Antibakterinen suoja tappaa 99,9% tunnetuista bakteereista kuten stafylokokki, MRSA-bakteeri, E.coli, EHEC ja kolibakteeri.
  • Sinisen valonsuoja suodattaa yli 93% haitallisesta sinisestä valosta

TabGear / NettiKari Oy

Bulevardi 7, 00120 HELSINKI
y-tunnus: 2576897-2
www.tab-gear.com

Asiakaspalvelu

asiakaspalvelu@tab-gear.com
Kari@tab-gear.com
Tomi@tab-gear.com
Markus@tab-gear.com
+358 40 755 8327
Ota yhteyttä

Tab Gear

For your privacy and health
AVAILABLE FOR ALL PERSONAL DEVICES