Mitä on sininen valo?

Älylaitteiden käyttö on räjähdysmäisesti kasvanut. Kaikki nykyaikaiset puhelimet, TV:t, tietokoneet, tabletit ja muut älylaitteet tuottavat ihmiselle haitallista sinistä valoa.

Sininen valo haittaa elimistön luonnollista melatoniinin tuottamista joka vaikuttaa nukahtamiseen sekä unenlaatuun. Tutkitusti sininen valo voi aiheuttaa myös erilaisia silmäsairauksia.

Pitkäaikainen altistuminen siniselle valolle voi aiheuttaa silmien kuivumista, päänsärkyä ja heikentää unen laatua joka johtaa väsyneisyyteen, tämä heikentää työvirettä huomattavasti.

Miksi valita TabGear -suojakalvo Appsien sijaan?

Tutkitusti sinisen valon kalvo suodattaa yli 93% haitallisesta sinisestä valosta.

Ladattavat applikaatiot, appsit tai puhelimessa valmiiksi olevat ohjelmat säätävät kaikien värien sävyjä mutta ne eivät pysty estämään silmälle haitallisen taajuuden 380-430 nm sini-violetti säteilyä.


Sini-violetti säteily on pituudeltaan suunnilleen 380-500 nm. Haitallisinta on lyhytaaltoinen ja korkeaenerginen 380-430 nm:n säteily. TabGear - sinisen valon suoja suodattaa tutkitusti yli 93% haitallisesta sini-violetti säteilystä.

Tuotteet

  • Tuotteemme ovat SGS testattuja
  • Sinisen valon suoja suodattaa yli 93% haitallisesta sinisestä valosta
  • Antibakterinen suoja tappaa 99,9% tunnetuista bakteereista kuten stafylokokki, MRSA-bakteeri, E.coli, EHEC ja kolibakteeri.

"For your privacy and health"

AVAILABLE FOR ALL PERSONAL DEVICES

TabGear / NettiKari Oy

Fredrikinkatu 61, 00100 HELSINKI
y-tunnus: 2576897-2
www.tab-gear.com

Asiakaspalvelu

asiakaspalvelu@tab-gear.com
Tomi@tab-gear.com +358 40 755 8327
Mika@tab-gear.com +358 40 719 3979
Kari@tab-gear.com

Ota yhteyttä

Tab Gear

For your privacy and health
AVAILABLE FOR ALL PERSONAL DEVICES